Menu

Oostakkerse Joyn-kaart

Zoveel voordelen, met slechts 1 spaarkaart!

Geniet dankzij de Oostakkerse joyn-kaart van tal van voordelen bij alle deelnemende handelszaken. Sinds kort kan je met de Oostakkerse joyn-kaart bij meer dan 10 deelnemende handelszaken terecht. En daar stopt het niet want buiten Oostakker kan je er ook bij heel wat andere handels- en horecazaken in België gebruik van maken.

Met de digitale spaarkaart van joyn kan je bij meer dan 4.000 handelaars over heel België terecht. Maar gebruik je jouw Oostakkerse joyn-kaart in Oostakker bij de deelnemende handelszaken dan geniet je van nog een extra voordeel.

Iedereen die zijn Oostakkerse joyn-kaart scant bij een Oostakkerse handelaar spaart winstkansen waarmee hij of zij maandelijks kans maakt op een Oostakkerse kadobon t.w.v. 50 euro! Het is hierbij wel noodzakelijk dat jouw joyn-kaart geregistreerd is. Registreren kan via de knop ‘registreer jouw Oostakkerse joyn-kaart’ onderaan deze pagina.

Je herkent de Oostakkerse joyn-kaart aan de ‘Oostakkerse’ voorzijde. Kortom, met de Oostakkerse joyn-kaart geniet je van voordelen over heel België en extra voordelen in Oostakker!

Heb jij nog geen Oostakkerse joyn-kaart?

Vraag er een aan bij de deelnemende handelszaken en maak er gretig gebruik van tijdens het winkelen in Oostakker. Want dankzij elke scan bij een deelnemende handelszaak in Oostakker maak je kans om een Oostakkerse kadobon te winnen t.w.v. 50 euro! Je kan hem via onderstaande knop registreren op de website van joyn.be.

Registreer jouw Oostakkerse joyn-kaart