Menu

Ontdek de Oostakkerse kadobon, het ideale geschenk...

Met de Oostakkerse kadobon kan je in meer dan 10 handels- en horecazaken in Oostakker terecht om aankopen te doen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? En ben je fan van lokaal winkelen? Dan is de Oostakkerse kadobon het ideale geschenk om te geven en te ontvangen!

En het wordt nog leuker! Naast de vrije keuze voor welk bedrag je de Oostakkerse kadobon wenst op te laden, staat het de ontvanger van de Oostakkerse kadobon ook vrij over hoeveel aankopen hij het saldo van zijn Oostakkerse kadobon wenst te spreiden.

Zoveel plezier en vrijheid aan één cadeau, bruikbaar bij meer dan 10 handelaars in Oostakker. Dat is de nieuwe Oostakkerse kadobon!

Koop hier de Oostakkerse kadobon

De Oostakkerse kadobon is verkrijgbaar bij 2 verkooppunten.

De Oostakkerse kadobon is ook online te koop voor de waarde van €5, €10, en €25. De betaling verloopt via Bancontact en de Oostakkerse kadobon wordt verzonden naar een door jou gekozen adres. Op die manier kan je de Oostakkerse kadobon ook direct laten toekomen bij de ontvanger.

Deelnemende handelaars

Controleer hier de waarde en vervaldatum van jouw Oostakkerse kadobon

Het saldo op de Oostakkerse kadobon kan men over meerdere aankopen spreiden en hoeft dus niet met één aankoop gebruikt te worden. Niet helemaal zeker hoeveel waarde er nog op jouw Oostakkerse kadobon staat? Je kan dit op twee manier controleren:

De Oostakkerse kadobon heeft uiteraard ook een vervaldatum. Controleer met één druk op de knop hieronder ook even de geldigheidsdatum van jouw Oostakkerse kadobon.

* Je kan jouw Oostakkerse kadobon controleren door de 16-delige code achteraan op de Oostakkerse kadobon hieronder in te geven. Je hoeft hierbij geen spaties in te even.